FLOW!

Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 20-21 Nöykkiön koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3.

Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia.

Pelaamme kaudella 2017-2018 4-divisioonaa.

Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti.

Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin.

Tervetuloa kalustoomme!
Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme!

*Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Laji Salibandy
Kotipaikka Espoo
Sarja 4-divisioona
Jäseniä 27
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Meri

Moikka joukkue!

Katan ja Johannan kanssa jo ehdinkin viestitellä, mutta ajattelin näin kollektiivisesti vielä pistää viestiä kaikille. Mulla on ainakin syyskauden osalta tilanne se, että en ole pelaajavahvuudessa mukana. Mulle avautui tuossa kesän aikana työhommissa uus mahdollisuus ja siihen liittyen on koulutuksia ja työreissua sen verran, että piti nyt päättää näin. (en siis ole raskaana, kuitenkin joku sitäkin miettii ;) :D )

Katson kevätkauden tilannetta sitten joulun tienoilla uudestaan. Seuraan kuitenkin viestejä ja muuta joukkueen tiedotusta, että pysyn mukana tunnelmassa :)

Sari

Onnea ja tsemppiä uusiin haasteisiin!!

Katja ilmoittautui in

En välttämättä voi olla klo 21 asti

Lue loput viestit

FLOW!

Pelaamme kaudella 2017-2018 4-divisioonaa.

Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin.

Tervetuloa mukaan!
Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme!

Yhteydenotot joukkueenjohtajaan (JoJo):

johanna.immonen@saunalahti.fi