Westend Indians Naiset II etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Espoo ja pelattava sarja 4-divisioona. Joukkueeseen kuuluu 25 jäsentä ja kalenterissa on 31 tulevaa treeniä tai peliä.

***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MUUTAMAA PELAAJAA!!***

Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 20-21 Nöykkiön koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3.

Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia.

Pelaamme kaudella 2017-2018 4-divisioonaa.

Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti.

Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin.

Tervetuloa mukaan!
Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme!

Yhteydenotot joukkueenjohtajaan:
johanna(piste)immonen(miuku)saunalahti(piste)fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 2 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Westend Indians Naiset II: kokoonpano