Westend Indians Naiset II etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Espoo ja pelattava sarja III-divisioona. Joukkueeseen kuuluu 20 jäsentä ja kalenterissa on 16 tulevaa treeniä tai peliä.

***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MUUTAMAA PELAAJAA!!***

Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 20-21 Mattlidens skolalla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3.

Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia.

Pelaamme kaudella 2016-2017 III-divisioonaa.

Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti.

Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin.

Tervetuloa mukaan!
Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme!

Yhteydenotot joukkueenjohtajaan:
sakstrom(miuku)outlook(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty minuutti sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Westend Indians Naiset II: kokoonpano